top of page

Tilmelding til PSCC23

Hvordan tilmelder man sig?

Man tilmelder sig ved at sende en mail til applications@pscc.dk med navn, uddannelse, semester og motivation for at deltage. Mailen tildeles emnet "Tilmelding til PSCC23". Tilmeldingsfristen er den 10. oktober kl. 23.59!

Hvad skal ansøgningen indeholde?

I mailen vedhæftes:

  1. En kort motiveret ansøgning (½-1 side) for gruppen, som skal handle om netop jeres motivation og kan eksempelvis tage udgangspunkt i jeres motivation for at deltage, erfaring fra lignende events eller noget helt tredje. Husk også at skrive jeres holdnavn i ansøgningen!

  2. Gruppemedlemmernes CV. Det er valgfrit at vedhæfte gruppemedlemmernes CV og det vil ikke påvirke jeres chance for at kunne deltage. CV'et vil blive delt med Epinion, som kan bruge det til fremtidig rekruttering.

Hvem læser og vurderer min ansøgning?

PSCC sender jeres ansøgninger videre til vores hovedpartner Epinion, som udvælger de 15 hold, der får mulighed for at deltage i PSCC23. Der er derfor ingen fra PSCC, der læser hverken jeres motiverede ansøgning eller CV, og jeres data bliver naturligvis behandlet i overensstemmelse med databeskyttelsesloven.

Kan gruppen nøjes med at sende én fælles ansøgning?

Det er tilstrækkeligt, at én pr. gruppe sender en mail. I mailen skriver man gruppens navn, navn på deltagere i gruppen, uddannelse og uddannelsessted for deltagerne og vedhæfter den samlede motiverede ansøgning og evt. gruppemedlemmernes CV.

Kan jeg tilmelde mig individuelt?

Ja! Det er muligt at tilmelde sig individuelt. Står du og mangler et hold, eller mangler dit hold en makker, så skal det ikke forhindre dig/jer i at komme med til PSCC23. Det er muligt at sende en ansøgning alene eller som makkerpar, og så parrer vi jer op og forsøger at få det til at passe, så alle, der har lyst, får mulighed for at deltage.

bottom of page