top of page

Tilmelding til PSCC23

Hvordan tilmelder man sig?

Der er desværre begrænsede pladser til PSCC23. Derfor skal man ansøge om at deltage. Det foregår ved at man sender en mail til applications@pscc.dkMailen tildeles emnet "Tilmelding til PSCC23".

Hvad skal ansøgningen indeholde?

I mailen vedhæftes:

  1. En fælles motiveret ansøgning (½-1 side) for gruppen, som skal handle om netop jeres motivation og kan eksempelvis tage udgangspunkt i jeres motivation for at deltage, erfaring fra lignende events eller noget helt tredje. Husk også at skrive jeres holdnavn i ansøgningen!

  2. Gruppemedlemmernes CV

  3. GDPR samtykkeerklæring*: "Jeg [fulde navn] giver samtykke til at fotos og videoer, som jeg optræder på vil fremgå på PSSC’s hjemmeside og blive brugt i markedsføringsøjemed. Derudover må Epinion efter PSCC23 kontakte mig via oplyste mail. Endeligt må PSCC beholde mine kontaktoplysninger med det formål, at PSCC kan kontakte mig efter PSCC23 for at forbedre fremtidige afholdelser af PSCC."

 

* Det er til hver en tid muligt at trække sit samtykke tilbage og få slettet kontaktoplysninger samt billeder og videoer, hvor man indgår, ved at skrive til info@pscc.dk.

Hvem læser og vurderer min ansøgning?

PSCC sender jeres ansøgninger videre til vores hovedpartner Epinion, som udvælger de 15 hold, der får mulighed for at deltage i PSCC23. Der er derfor ingen fra PSCC, der læser hverken jeres motiverede ansøgning eller CV, og jeres data bliver naturligvis behandlet i overensstemmelse med databeskyttelsesloven.

Kan gruppen nøjes med at sende én fælles ansøgning?

Det er tilstrækkeligt, at én pr. gruppe sender en mail. I mailen skriver man gruppens navn, navn på deltagere i gruppen, uddannelse og uddannelsessted for deltagerne og vedhæfter den samlede motiverede ansøgning, deltagernes CV samt GDPR samtykkeerklæring for alle gruppemedlemmer.

Kan jeg tilmelde mig individuelt?

Ja! Det er muligt at tilmelde sig individuelt. Står du og mangler et hold, eller mangler dit hold en makker, så skal det ikke forhindre dig/jer i at komme med til PSCC23. Det er muligt at sende en ansøgning alene eller som makkerpar, og så parrer vi jer op og forsøger at få det til at passe, så alle, der har lyst, får mulighed for at deltage.

bottom of page