Tilmelding til PSCC22

Hvordan tilmelder man sig?

Der er desværre begrænsede pladser til PSCC22. Derfor skal man ansøge om at deltage. Det foregår ved at man sender en mail til applications@pscc.dkMailen tildeles emnet "Tilmelding til PSCC22".

Hvad skal ansøgningen indeholde?

I mailen vedhæftes en fælles motiveret ansøgning (1/2-1 side) for gruppen samt de enkelte gruppemedlemmers CV. Den motiverede ansøgning skal handle om netop jeres motivation og kan eksempelvis tage udgangspunkt i jeres motivation for at deltage, erfaring fra lignende events eller noget helt tredje. Husk også at skrive jeres holdnavn i ansøgningen!

Hvem læser og vurderer min ansøgning?

PSCC sender jeres ansøgninger videre til vores hovedpartner Epinion, som udvælger de 15 hold, der får mulighed for at deltage i PSCC22. Der er derfor ingen fra PSCC, der læser hverken jeres motiverede ansøgning eller CV, og jeres data bliver naturligvis behandlet i overensstemmelse med databeskyttelsesloven.

Kan gruppen nøjes med at sende en fælles ansøgning?

Det er tilstrækkeligt, at én pr. gruppe sender en mail. I mailen skriver man gruppens navn, navn på deltagere i gruppen, uddannelse og uddannelsessted for deltagerne og vedhæfter den samlede motiverede ansøgning samt deltagernes CV. 

Kan jeg tilmelde mig individuelt?

Ja! Det er nu muligt at tilmelde sig individuelt. Står du og mangler et hold, eller mangler dit hold en makker, så skal det ikke forhindre dig/jer i at komme med til PSCC22. Det er muligt at sende en ansøgning alene eller som makkerpar, og så parrer vi jer op og forsøger at få det til at passe, så alle, der har lyst, får mulighed for at deltage.